Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 2 iš 5 |
[ 102 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1, 2, 3, 4, 5 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 552 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 41 Man padėkojo: 82 times už 71 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 552 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 41 Man padėkojo: 82 times už 71 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
VišniukėLT |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4124 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1464 Man padėkojo: 1500 times už 1336 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
KriSer |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 67 Miestas: Vilnius Aš padėkojau: 1 Man padėkojo: 27 times už 27 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Etuka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1498 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 373 Man padėkojo: 483 times už 429 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
Judita |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1524 Miestas: Vilnius/Rudamina, Vilniaus r. Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 213 Man padėkojo: 307 times už 259 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||
Pranešimai: 6987 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2136 Man padėkojo: 2350 times už 1950 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|||||||||||||
![]() |
VišniukėLT |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4124 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1464 Man padėkojo: 1500 times už 1336 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Renačius |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2686 Miestas: Vejle, Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 324 Man padėkojo: 1083 times už 1042 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Krysta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 906 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 334 Man padėkojo: 603 times už 588 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Regina |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2612 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1109 Man padėkojo: 1043 times už 873 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
Fantaziore |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 84 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 35 Man padėkojo: 46 times už 46 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
rube |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1218 Miestas: Kybartai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 535 Man padėkojo: 418 times už 388 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Indraja |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 2 iš 5 |
[ 102 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1, 2, 3, 4, 5 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |