Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 6 |
[ 133 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5, 6 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Kristina |
|
||||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 841 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 198 Man padėkojo: 354 times už 264 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||
The following user would like to thank Kristina for this post: rupe |
|||||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 841 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 198 Man padėkojo: 354 times už 264 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
liap |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 43 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 35 Man padėkojo: 14 times už 14 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
Reska |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1153 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 300 Man padėkojo: 194 times už 156 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Reska |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1153 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 300 Man padėkojo: 194 times už 156 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
Dovyda |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2017 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 606 Man padėkojo: 536 times už 491 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
rube |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1250 Miestas: Kybartai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 535 Man padėkojo: 421 times už 391 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
VišniukėLT |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4123 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1464 Man padėkojo: 1500 times už 1336 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
Kristina |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Irma |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 385 Miestas: Kupiškis Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 32 Man padėkojo: 204 times už 185 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
dowwille |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 222 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 34 Man padėkojo: 47 times už 41 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
Krysta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 906 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 334 Man padėkojo: 604 times už 589 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
zundyte |
|
||||||||||||
Pranešimai: 2581 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 243 Man padėkojo: 801 times už 647 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|||||||||||||
![]() |
Laputaite |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 461 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 14 Man padėkojo: 114 times už 92 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 6 |
[ 133 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5, 6 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |