Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 2 iš 2 |
[ 34 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1, 2 |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5210 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 855 Man padėkojo: 1751 times už 1320 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank glese for this post: RasaJ |
|||||||||||||||
![]() |
RasaJ |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 13 Miestas: Kėdainiai Aš padėkojau: 2 Man padėkojo: 1 time už 1 post Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 7005 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2088 Man padėkojo: 2267 times už 1879 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5210 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 855 Man padėkojo: 1751 times už 1320 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Iloniukss |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 398 Miestas: Kėdainiai Aš padėkojau: 203 Man padėkojo: 220 times už 210 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
solgaleri |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 128 Miestas: Vilnius Aš padėkojau: 42 Man padėkojo: 16 times už 15 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
nerinuke |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 392 Miestas: Plungė Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 148 Man padėkojo: 127 times už 122 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
RasaJ |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 13 Miestas: Kėdainiai Aš padėkojau: 2 Man padėkojo: 1 time už 1 post Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
Rena |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 777 Miestas: Vievis Aš padėkojau: 189 Man padėkojo: 403 times už 401 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 2 iš 2 |
[ 34 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1, 2 |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |