Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 2 |
[ 34 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
RasaJ |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 13 Miestas: Kėdainiai Aš padėkojau: 2 Man padėkojo: 1 time už 1 post Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
nerinuke |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 354 Miestas: Plungė Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 148 Man padėkojo: 128 times už 122 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
vilmilė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 123 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 28 Man padėkojo: 33 times už 31 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
Etuka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1501 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 378 Man padėkojo: 488 times už 434 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
RasaJ |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 13 Miestas: Kėdainiai Aš padėkojau: 2 Man padėkojo: 1 time už 1 post Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
Sashulyte |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 323 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 134 Man padėkojo: 128 times už 105 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 750 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 716 Man padėkojo: 393 times už 374 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
Daaiva |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 99 Miestas: Kėdainiai Aš padėkojau: 45 Man padėkojo: 35 times už 35 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
RasaJ |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Sirle |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 66 Miestas: Vilnius Aš padėkojau: 58 Man padėkojo: 26 times už 24 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Rena |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 785 Miestas: Vievis Aš padėkojau: 189 Man padėkojo: 407 times už 405 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Iloniukss |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 413 Miestas: Kėdainiai Aš padėkojau: 207 Man padėkojo: 230 times už 220 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
RasaJ |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
mildavz |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 333 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 73 Man padėkojo: 105 times už 90 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
Ellesa |
|
||||||||||||
Pranešimai: 382 Miestas: Kaunas- UK Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 545 Man padėkojo: 276 times už 212 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|||||||||||||
![]() |
RasaJ |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
RasaJ |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
nerinuke |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 354 Miestas: Plungė Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 148 Man padėkojo: 128 times už 122 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 750 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 716 Man padėkojo: 393 times už 374 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
Rena |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 785 Miestas: Vievis Aš padėkojau: 189 Man padėkojo: 407 times už 405 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
RasaJ |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2704 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1798 Man padėkojo: 937 times už 803 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Etuka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1501 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 378 Man padėkojo: 488 times už 434 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Etuka for this post: RasaJ |
|||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 2 |
[ 34 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |