Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 25 iš 26 |
[ 643 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1 ... 22, 23, 24, 25, 26 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 750 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 716 Man padėkojo: 393 times už 374 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
LuVita |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 783 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 123 Man padėkojo: 327 times už 300 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank LuVita for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 750 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 716 Man padėkojo: 393 times už 374 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank angels for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5486 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 887 Man padėkojo: 1909 times už 1462 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank glese for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Ellesa |
|
||||||||||||
Pranešimai: 382 Miestas: Kaunas- UK Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 545 Man padėkojo: 276 times už 212 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Jolka for this post: Ellesa |
|||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 912 Miestas: Kauno r. Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 828 Man padėkojo: 479 times už 412 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank regido for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
LuVita |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 783 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 123 Man padėkojo: 327 times už 300 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5486 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 887 Man padėkojo: 1909 times už 1462 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
LuVita |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
Ellesa |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 382 Miestas: Kaunas- UK Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 545 Man padėkojo: 276 times už 212 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Ellesa for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
LuVita |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
Rena |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 785 Miestas: Vievis Aš padėkojau: 189 Man padėkojo: 407 times už 405 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 912 Miestas: Kauno r. Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 828 Man padėkojo: 479 times už 412 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank regido for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank glese for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 25 iš 26 |
[ 643 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1 ... 22, 23, 24, 25, 26 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |