Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 6 iš 7 |
[ 153 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Džeinė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2704 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1798 Man padėkojo: 937 times už 803 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Džeinė for this post: raganiuke |
|||||||||||||||
![]() |
salalume |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 622 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 429 Man padėkojo: 175 times už 163 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank salalume for this post: raganiuke |
|||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5486 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 887 Man padėkojo: 1909 times už 1462 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank glese for this post: raganiuke |
|||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 788 Miestas: Panevėžys Aš padėkojau: 183 Man padėkojo: 298 times už 261 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
Bagira |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 791 Miestas: Utena Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 63 Man padėkojo: 177 times už 160 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Bagira for this post: raganiuke |
|||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 788 Miestas: Panevėžys Aš padėkojau: 183 Man padėkojo: 298 times už 261 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5486 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 887 Man padėkojo: 1909 times už 1462 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank angels for this post: raganiuke |
|||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
vilmilė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 123 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 28 Man padėkojo: 33 times už 31 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank vilmilė for this post: raganiuke |
|||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
|||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Bagira |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 791 Miestas: Utena Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 63 Man padėkojo: 177 times už 160 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Bagira for this post: raganiuke |
|||||||||||||||
![]() |
Rena |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 785 Miestas: Vievis Aš padėkojau: 189 Man padėkojo: 407 times už 405 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Rena for this post: raganiuke |
|||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 6 iš 7 |
[ 153 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1 ... 3, 4, 5, 6, 7 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |