Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 7 |
[ 153 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
raganiuke |
|
||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 789 Miestas: Panevėžys Aš padėkojau: 183 Man padėkojo: 298 times už 261 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 789 Miestas: Panevėžys Aš padėkojau: 183 Man padėkojo: 298 times už 261 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
Viktorija |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1604 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 608 Man padėkojo: 439 times už 344 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Krysta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 906 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 334 Man padėkojo: 604 times už 589 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Regina |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2611 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1109 Man padėkojo: 1043 times už 873 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Regina |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2611 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1109 Man padėkojo: 1043 times už 873 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
rugsėjė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1924 Miestas: Žyniai Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 256 Man padėkojo: 371 times už 295 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank rugsėjė for this post: angels, Dovyda, Renata, Renačius, Zyliuke |
|||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Renata |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4843 Miestas: Peskojai Apdovanojimai: 2 ![]() Aš padėkojau: 2668 Man padėkojo: 1189 times už 935 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5487 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 887 Man padėkojo: 1914 times už 1463 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank glese for this post: raganiuke |
|||||||||||||||
![]() |
Regina |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
artinga |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 348 Miestas: Kretinga Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 5 Man padėkojo: 88 times už 80 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
artinga |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 348 Miestas: Kretinga Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 5 Man padėkojo: 88 times už 80 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||||
![]() |
Dovyda |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2017 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 606 Man padėkojo: 536 times už 491 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
Evilija |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2323 Miestas: Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 353 Man padėkojo: 437 times už 394 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Rne |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1071 Miestas: Raseiniai Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 261 Man padėkojo: 313 times už 287 posts |
|
||||||||||||||
![]() |
Vida |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 766 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 49 Man padėkojo: 192 times už 184 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
Krysta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 906 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 334 Man padėkojo: 604 times už 589 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 7 |
[ 153 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 7 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |