Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 8 |
[ 181 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
sonkiukas |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 142 Miestas: Londonas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 1 Man padėkojo: 3 times už 3 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
sonkiukas |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 142 Miestas: Londonas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 1 Man padėkojo: 3 times už 3 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
sonkiukas |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
sonkiukas |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
sonkiukas |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
sonkiukas |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
sonkiukas |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
sonkiukas |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
sonkiukas |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Regina |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2611 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1109 Man padėkojo: 1043 times už 873 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
ilma |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 395 Miestas: Kalvarija Aš padėkojau: 62 Man padėkojo: 78 times už 78 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2704 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1798 Man padėkojo: 937 times už 803 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Jovita |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 280 Miestas: Vilnius Aš padėkojau: 3 Man padėkojo: 5 times už 5 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
vakare* |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 262 Miestas: Vilniaus r. Aš padėkojau: 4 Man padėkojo: 3 times už 3 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Vakarėja |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 126 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 5 Man padėkojo: 10 times už 8 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
Renata |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4843 Miestas: Peskojai Apdovanojimai: 2 ![]() Aš padėkojau: 2668 Man padėkojo: 1189 times už 935 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
lauraideris |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 777 Miestas: Skuodas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 10 Man padėkojo: 66 times už 66 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
sonkiukas |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Zyliuke |
|
||||||||||||
Pranešimai: 1218 Miestas: Londonas Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 251 Man padėkojo: 217 times už 196 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|||||||||||||
![]() |
Burbulinė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1263 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 45 Man padėkojo: 207 times už 196 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Editux |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 130 Miestas: Klaipeda-Melton-Mowbray Aš padėkojau: 0 Man padėkojo: 5 times už 5 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
naminuke |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 403 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 102 Man padėkojo: 68 times už 64 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
Ramunė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 90 Miestas: Kelmė Aš padėkojau: 5 Man padėkojo: 1 time už 1 post Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
Valiuse |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1024 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 742 Man padėkojo: 279 times už 244 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 8 |
[ 181 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 8 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |