Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 1 |
[ 9 pranešimai(ų) ] |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Džeinė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 2704 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1798 Man padėkojo: 937 times už 803 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 912 Miestas: Kauno r. Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 828 Man padėkojo: 479 times už 412 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 2704 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1798 Man padėkojo: 937 times už 803 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
pakvaisus |
|
||||
Pranešimai: 105 Miestas: Alytus Aš padėkojau: 34 Man padėkojo: 39 times už 29 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||
![]() |
Aldabitė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 50 Miestas: Kaunas Aš padėkojau: 1 Man padėkojo: 5 times už 5 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
rugsėjė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1924 Miestas: Žyniai Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 256 Man padėkojo: 371 times už 295 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5486 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 887 Man padėkojo: 1909 times už 1462 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank glese for this post: rugsėjė |
|||||||||||||||
![]() |
Aldabitė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 50 Miestas: Kaunas Aš padėkojau: 1 Man padėkojo: 5 times už 5 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5486 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 887 Man padėkojo: 1909 times už 1462 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank glese for this post: Džeinė |
|||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 1 |
[ 9 pranešimai(ų) ] |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |