Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
Moderatorius: angels
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 1 |
[ 25 pranešimai(ų) ] |
|
||
Autorius | Žinutė | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
angels |
|
||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|||||||||||||
![]() |
Giedreli |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 84 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 4 Man padėkojo: 30 times už 29 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Giedreli for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Audrineta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 459 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 54 Man padėkojo: 90 times už 88 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Audrineta for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 750 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 716 Man padėkojo: 393 times už 374 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Jolka for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Ingriukas |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 258 Miestas: Norvegija Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 11 Man padėkojo: 30 times už 23 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Ingriukas for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Caradine |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 41 Miestas: Šiauliai Aš padėkojau: 8 Man padėkojo: 2 times už 2 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Caradine for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
romeri |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 752 Miestas: Marijampolė Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 210 Man padėkojo: 176 times už 167 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank romeri for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Kuttis |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 305 Miestas: Vilnius/Plungė Aš padėkojau: 20 Man padėkojo: 34 times už 34 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Kuttis for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Sandra |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 853 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 756 Man padėkojo: 511 times už 483 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Sandra for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Sashulyte |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 323 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 134 Man padėkojo: 128 times už 105 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
KristinaP |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1369 Miestas: Klaipėdos raj. Apdovanojimai: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 555 Man padėkojo: 618 times už 524 posts |
|
||||||||||||||
![]() |
argenta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1877 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 524 Man padėkojo: 850 times už 739 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Mėlynė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 619 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1242 Man padėkojo: 343 times už 309 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Mėlynė for this post: Jolka |
|||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 750 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 716 Man padėkojo: 393 times už 374 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
Sashulyte |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 323 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 134 Man padėkojo: 128 times už 105 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
KristinaP |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1369 Miestas: Klaipėdos raj. Apdovanojimai: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 555 Man padėkojo: 618 times už 524 posts |
|
||||||||||||||
![]() |
Sandra |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 853 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 756 Man padėkojo: 511 times už 483 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
Audrineta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 459 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 54 Man padėkojo: 90 times už 88 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
Giedreli |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 84 Miestas: Panevėžys Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 4 Man padėkojo: 30 times už 29 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Sandra |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 1 |
[ 25 pranešimai(ų) ] |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |