Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
Moderatorius: angels
![]() ![]() |
Puslapis 2 iš 2 |
[ 34 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1, 2 |
|
||
Autorius | Žinutė | ||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mėlynė |
|
||||||||||||
Pranešimai: 619 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1242 Man padėkojo: 343 times už 309 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
The following user would like to thank Mėlynė for this post: angels |
|||||||||||||
![]() |
romeri |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 752 Miestas: Marijampolė Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 210 Man padėkojo: 176 times už 167 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank romeri for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
VišniukėLT |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4123 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1464 Man padėkojo: 1500 times už 1336 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank VišniukėLT for this post: Mėlynė, romeri |
|||||||||||||||
![]() |
Gytė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 519 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 77 Man padėkojo: 213 times už 181 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Gytė for this post: angels, Mėlynė, romeri |
|||||||||||||||
![]() |
argenta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1877 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 524 Man padėkojo: 850 times už 739 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank argenta for this post: Mėlynė, romeri |
|||||||||||||||
![]() |
Braške |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 269 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() Aš padėkojau: 106 Man padėkojo: 116 times už 105 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Braške for this post: Mėlynė, romeri |
|||||||||||||||
![]() |
Daliaviz |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 145 Miestas: Marijampolė Aš padėkojau: 0 Man padėkojo: 104 times už 81 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Daliaviz for this post: Mėlynė, romeri |
|||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 785 Miestas: Panevėžys Aš padėkojau: 183 Man padėkojo: 298 times už 261 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank raganiuke for this post: angels, Mėlynė, romeri |
|||||||||||||||
![]() |
mingomi |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 263 Miestas: Kaunas Aš padėkojau: 29 Man padėkojo: 71 times už 64 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank mingomi for this post: Mėlynė, romeri |
|||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 2 iš 2 |
[ 34 pranešimai(ų) ] | Eiti į Ankstesnis 1, 2 |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |