Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
Moderatorius: angels
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 1 |
[ 23 pranešimai(ų) ] |
|
||
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 6987 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2136 Man padėkojo: 2350 times už 1950 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
zvitriaake |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 99 Miestas: Alytus Aš padėkojau: 4 Man padėkojo: 11 times už 9 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
Ievute |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 391 Miestas: Klaipėda Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 105 Man padėkojo: 91 times už 70 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Ievute for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Rena |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 780 Miestas: Vievis Aš padėkojau: 189 Man padėkojo: 405 times už 403 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Rena for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Rasiux- |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 86 Miestas: Kretinga Aš padėkojau: 43 Man padėkojo: 21 times už 18 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Rasiux- for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2702 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1797 Man padėkojo: 934 times už 801 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Džeinė for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Braške |
|
||||||||||||
Pranešimai: 269 Miestas: Šiauliai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() Aš padėkojau: 105 Man padėkojo: 116 times už 105 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|||||||||||||
![]() |
|||||||||||||
The following user would like to thank Braške for this post: angels |
|||||||||||||
![]() |
gile |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 769 Miestas: Jonavos r. Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 103 Man padėkojo: 173 times už 133 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank gile for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||||
Pranešimai: 878 Miestas: Kauno r. Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 809 Man padėkojo: 454 times už 387 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||
The following user would like to thank regido for this post: angels |
|||||||||||||||||
![]() |
Ellesa |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 374 Miestas: Kaunas- UK Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 530 Man padėkojo: 271 times už 208 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Ellesa for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
VišniukėLT |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 4124 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1464 Man padėkojo: 1500 times už 1336 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vandenis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank VišniukėLT for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Gytė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 519 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 77 Man padėkojo: 213 times už 181 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Gytė for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
banni |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1232 Miestas: Mažeikiai Apdovanojimai: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 466 Man padėkojo: 497 times už 462 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank banni for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Benita |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 428 Miestas: nenurodė Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 11 Man padėkojo: 65 times už 62 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Benita for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
becia |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 378 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 31 Man padėkojo: 119 times už 115 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank becia for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 6987 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2136 Man padėkojo: 2350 times už 1950 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
salalume |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 624 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 429 Man padėkojo: 173 times už 161 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
ausrinskis |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1086 Miestas: Plungė Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 5 Man padėkojo: 241 times už 205 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
ausrinskis |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1086 Miestas: Plungė Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 5 Man padėkojo: 241 times už 205 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 878 Miestas: Kauno r. Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 809 Man padėkojo: 454 times už 387 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
Džeinė |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2702 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 1797 Man padėkojo: 934 times už 801 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Svarstyklės |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Džeinė for this post: regido |
|||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 1 |
[ 23 pranešimai(ų) ] |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |