Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 2 |
[ 45 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
regido |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 912 Miestas: Kauno r. Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 828 Man padėkojo: 479 times už 412 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank regido for this post: angels |
|||||||||||||||
![]() |
Rne |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1071 Miestas: Raseiniai Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 261 Man padėkojo: 313 times už 287 posts |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Rne for this post: regido |
|||||||||||||||
![]() |
Mildėja |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 496 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 162 Man padėkojo: 137 times už 118 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Mildėja for this post: regido |
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 750 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 716 Man padėkojo: 393 times už 374 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 912 Miestas: Kauno r. Apdovanojimai: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 828 Man padėkojo: 479 times už 412 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Šaulys |
|
||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 750 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 716 Man padėkojo: 393 times už 374 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Avinas |
|
||||||||||||||
![]() |
Zemugne |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1778 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 2 ![]() ![]() Aš padėkojau: 6 Man padėkojo: 333 times už 272 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5486 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 887 Man padėkojo: 1909 times už 1462 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 5486 Miestas: Klaipėda Aš padėkojau: 887 Man padėkojo: 1909 times už 1462 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Jolka |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
regido |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Evilija |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2323 Miestas: Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 353 Man padėkojo: 437 times už 394 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Evilija for this post: regido |
|||||||||||||||
![]() |
angels |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 7168 Miestas: Kazlų Rūda Apdovanojimai: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 2168 Man padėkojo: 2404 times už 2001 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Vėžys |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank angels for this post: regido |
|||||||||||||||
![]() |
glese |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank glese for this post: regido |
|||||||||||||||
![]() |
Etuka |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 1501 Miestas: Kaunas Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 378 Man padėkojo: 488 times už 434 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Ožiaragis |
|
||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||
The following user would like to thank Etuka for this post: regido |
|||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 2 |
[ 45 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |