Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 11 |
[ 260 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 Kitas |
|
Autorius | Žinutė | ||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
raganiuke |
|
||||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 789 Miestas: Panevėžys Aš padėkojau: 183 Man padėkojo: 298 times už 261 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||||
![]() |
|||||||||||||||||
The following user would like to thank raganiuke for this post: palangoj |
|||||||||||||||||
![]() |
Irma |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 385 Miestas: Kupiškis Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 32 Man padėkojo: 204 times už 185 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
Pranešimai: 789 Miestas: Panevėžys Aš padėkojau: 183 Man padėkojo: 298 times už 261 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Skorpionas |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Dovyda |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2017 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 606 Man padėkojo: 536 times už 491 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Dovyda |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2017 Miestas: Kėdainiai Apdovanojimai: 3 ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 606 Man padėkojo: 536 times už 491 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Dvyniai |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||||
![]() |
Evilija |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2323 Miestas: Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 353 Man padėkojo: 437 times už 394 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
Dovyda |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Dovyda |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||||
![]() |
salalume |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 622 Miestas: Vilnius Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 430 Man padėkojo: 175 times už 163 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Liūtas |
|
||||||||||||||
![]() |
laurukasr |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 313 Miestas: Trakai Apdovanojimai: 1 ![]() Aš padėkojau: 82 Man padėkojo: 103 times už 92 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||||
![]() |
Evilija |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2323 Miestas: Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 353 Man padėkojo: 437 times už 394 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Dovyda |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() |
Renačius |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 2686 Miestas: Vejle, Danija Apdovanojimai: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() Aš padėkojau: 324 Man padėkojo: 1083 times už 1042 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Jautis |
|
||||||||||||||
![]() |
raganiuke |
|
||||||||||||||
Temos autorius
|
||||||||||||||
![]() |
Siesta |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 282 Miestas: Kretinga Aš padėkojau: 130 Man padėkojo: 38 times už 38 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Žuvys |
|
||||||||||||||
![]() |
Diana |
|
||||||||||||||
Pranešimai: 39 Miestas: Kretinga Aš padėkojau: 52 Man padėkojo: 8 times už 8 posts Ženklas: ![]() Zodiakas: Mergelė |
|
||||||||||||||
![]() |
![]() ![]() |
Puslapis 1 iš 11 |
[ 260 pranešimai(ų) ] | Eiti į 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 Kitas |
Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias |
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume |